Nov 25, 2009 / 1 note

Jogosítvány-hosszabbítás

Az öregedés első biztos jele, hogy eljut az ember az első hosszabbításhoz. Most jár le az első 10 évem, így kénytelen vagyok hosszabbítani:

Olvastam a dologról, hogy mit merre lehet elintézni, jöjjön erről pár dolog:

Először is, el kell menni a dokihoz, megvizsgálnak, adnak egy papírt, ami 6300 Ft, és csak ezek után lehet menni az okmányirodába. A legtöbb helyen egyébként azt olvastam, hogy csak az a házi orvos adja ki a papírt, ahova be vagy jelentve. Na ez hülyeség, mint ma kiderült. Egri lakos vagyok, Pesten dolgozok, nem nagyon rohangálnék az otthoni dokimhoz, ha eltudom Pesten is intézni.

Kerestem az albérlethez közel egy rendelőt, felhívtam őket, adtak időpontot, ma este megyek hozzájuk. Tehát bárhova be lehet menni, hogy elintézze az ember. Miután ez nem kevés pénzembe fog fájni azért, örülök, hogy az ünnepek előtt még ezzel is foglalkozni kell.

Remélem az okmányirodába tényleg “csak” 4000 Ft-ot kérnek el, meglátjuk, ez később fog kiderülni, majd folytatom a bejegyzést valamikor….

Update:

Voltam dokinál, kemény 10 perc volt, kérdezett párat, hogy van e valami bajom, nincs (le is kopogom), meg néznem kellett távolról számokat, ezzel sem volt baj. Összefoglalva: 10 perc - 6300 Ft! Megérte?!

  1. teddike posted this